Naar audiodescriptie

5 levens in gevaar en 7 cruciale vragen na de 27ste seizoensfinale van Thuis

Een ontvoering, een autocrash, een gijzeling, nieuwe en hernieuwde liefde: de finale van het 27ste seizoen van Thuis  zorgde voor heel wat emoties en zeven cruciale vragen waarmee we de zomer in gaan.

1. Komt Hannah veilig en wel terug thuis?

Hannah is vermist op haar eigen lentefeest. Sam is in alle staten. Zowel haar dochter als man zijn vermist. Na een partijtje verstoppertje met Vic en Yasmine heeft het feestvarken de Withoeve verlaten met een ijsje en haar nieuwe knuffel in de hand.  Ze ging mee met de ijskar die Chris zo vriendelijk aangeboden had. De ijsjesverkoper blijkt een handlanger van Chris en die heeft opnieuw extra macht over Tim. Wat is Chris van plan met Hannah, raakt ze veilig en wel terug thuis? 

© VRT

2. Raken Tim en Dieter op tijd uit de brandende schuur?

Chris vertrouwde het zaakje niet en ontmaskerde Tim. En ook Dieter liep mee in de val. Het superflikken-duo zit vastgebonden in een brandende schuur en Dieter komt maar niet bij bewustzijn. De rook wordt dikker en dikker, elke seconde telt. Zal Tim de boel nog kunnen redden of zal het politiekorps opzoek moeten naar twee nieuwe inspecteurs?

3. Overleven Waldek en Kobe het auto-ongeluk?

Waldek en Kobe, beste vrienden en zakenpartners, vertrekken na een uitgebreid afscheid van het thuisfront samen op reis richting wijngaarden van Frankrijk. Waldek vergezelt Kobe op zijn laatste reis nu het duidelijk is dat bij hem ALS de overhand neemt. De twee zijn net vertrokken wanneer het hart van Waldek tilt slaat. Hij is over zijn limieten gegaan tijdens de loopwedstrijd en dat slaat nu hard terug. Kobe neemt de controle van het stuur over, maar de paniek in zijn ogen spreekt boekdelen.  Overleven de vrienden dit auto-ongeluk?

© VRT

4. Zijn Frank en Simonne nu voor altijd weer samen?

Een zucht van verlichting! Simonne is dan toch niet vertrokken naar haar dochter Kaat in Finland. Ze is opnieuw in de armen gevallen van haar geliefde baby, Frank Bomans. Het leek er even op dat het oerkoppel elkaar voor altijd zou verlaten.  Maar gelukkig bedenkt Frank zich net voor het vertrek. Hij kan niet zijn koppige zelf blijven en biecht zijn eeuwige liefde voor zijn ‘Suske’ op. 

5. Is Lowie Jr de volgende baby in Thuis?

De relatie van Lowie en Viv mag dan wel op de klippen zijn gelopen, zijn kinderwens is er nog altijd. Hoe krijg je een kind als je geen partner hebt? Bewust ongehuwd vaderschap, da’s het toekomstplan van Lowie. Hij wil zijn leven in eigen handen nemen en daar hoort zijn kinderwens bij. Zet hij zijn plannen door en wie zal hij vragen als draagmoeder in het nieuwe seizoen van Thuis?

6. Gaan we Ilias nog gelukkiger zien dan na zijn eerste keer?

“Een eerste keer is nooit memorabel,” vertelt Angèle aan Ilias wanneer hij vraagt om advies. Al was hij niet zoveel met de tips die zowel Angèle als Harry hem toegooiden. Het enige wat hij kon doen was gewoon de waarheid vertellen aan zijn liefste Silke. Zij bezorgde hem de meest memorabele ervaring van zijn leven en zo werd hij de gelukkigste man van het moment. 

7. Komt dokter Judith in het volgede seizoen voor de rechtbank?

Het proces tegen de favoriete dokter in Thuis is opnieuw geopend. Is de dood van Robrecht dan echt haar schuld? Judith kon haar tranen amper bedwingen wanneer ze het nieuws van Dries hoorde. Zal Judith de strijd aangaan of bergt ze haar job als dokter voorgoed op.

Feedback

Sluit Login Venster

Er is geen feedback survey actief.