Rij eens met een Rolls een winkel binnen

In het Engelse Hampshire zullen ze in de toekomst twee keer nadenken vooraleer ze een dronken man weigeren drank te verkopen. Een 50-jarige man reed met zijn Rolls Royce doodleuk een supermarkt binnen om tegen deze weigering te protesteren.
Een 50-jarige Engelsman uit Hampshire was razend toen hij van een medewerkster van de supermarkt te horen kreeg dat hij al genoeg had gedronken. Uit pure razernij sprong de man in zijn Rolls Royce en reed hij met hoge snelheid de supermarkt in. Zijn eerste poging mislukte door een te lage snelheid, maar bij zijn tweede poging slaagde de man wel in zijn opzet.

De schade in de supermarkt was enorm: twee balies werden vernield en zes mensen werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de vernielingen in de supermarkt is er op de Rolls Royce zelf nauwelijks een krasje te vinden.

Na zijn drieste actie werd de man in de boeien geslagen. Hij riskeert veroordeeld te worden voor rijden onder invloed en poging tot moord.

lees ook