Dour Festival is klaar voor 21e editie

De affiche van Dour Festival is bijna volledig. De organisatoren van het vierdaagse muziekfeest hebben bekendgemaakt dat ook Sebastien Tellier, Selah Sue, Dr Lektroluv en Arsenal naar het festival komen.
Sebastien Tellier is geen onbekende voor het grote publiek. De Franse artiest stond vorig jaar op het podium van het Eurovisiesongfestival met zijn nummer "Divine". Tellier maakt zowel elektro, pop- als rockmuziek.

Er staan ongeveer 200 groepen op de affiche van het festival. Onder anderen Pet Shop Boys, I'm From Barcelona, Mercury Rev, Sepultura, Killing Joke en Dropkick Murphys zullen op het podium staan.

Elektroliefhebbers kunnen bands als Aphex Twin, Diplo, The Glimmers, Shameboy, Steve Aoki en Don Rimini aan het werk zien in Wallonië. Anthony B, Dub Inc, Israel Vibration en Freddy Loco zullen hun Dub- en raggabeats laten horen .

Dour Festival is een van de belangrijkste alternatieve events in ons land en vindt plaats van 16 tot en met 19 juli.