Liefde is ... brokken maken

Een jongen van 14 jaar uit het Nederlandse Den Bosch heeft flink wat opschudding veroorzaakt toen hij met de auto van zijn moeder indruk wilde maken op een meisje. De jongen dacht dat het meisje voor hem zou smelten als hij met de auto aankwam.
Hormonen en verkeer, in Den Bosch was dit geen al te geslaagde combinatie. Een 14-jarige jongeman had een afspraakje met een meisje en het leek hem wel leuk om daar met de auto aan te komen. Helaas voor hem liep het onderweg fout.

Hij vloog uit de bocht en ramde vijf auto's. In paniek belde hij zijn oudere broer, die zei dat hij "wel wat zou regelen." Dat probeerde de knul wel degelijk, want hij zei tegen de politie dat hij de auto bestuurde en niet zijn jongere broer. Tijdens het verhoor viel hij alsnog door de mand en werd de 14-jarige Nederlander opgepakt.

lees ook