Nieuwe vriendin van Mel Gibson is zwanger

Hollywoodacteur Mel Gibson (53) wordt voor de achtste keer vader. Gibson gaf tijdens een talkshow met Jay Leno toe dat zijn nieuwe vriendin, de Russische Oksana Grigorieva, zwanger is.
Talkshowpresentator Leno vroeg tijdens een interview of de geruchten klopten en Gibson bevestigde. Toen Leno peilde naar het geslacht kon er bij de acteur zelfs een grapje aan af: "Het wordt een mensje, denk ik."

Voor Gibson zal het zijn achtste kind zijn. Samen met zijn ex-vrouw Robyn Moore heeft hij een dochter en zes zonen. Gibson en Moore waren 28 jaar getrouwd. In april volgde de echtscheiding. In een persbericht gaf het koppel "onoverbrugbare geschillen" aan als reden.

Op de vraag of Gibson nog een tweede huwelijk ziet zitten, was de acteur duidelijk. "Wie zou dat een tweede keer doen", reageerde hij.