Placebo maakt zijn opwachting op Pukkelpop

De organisatoren van Pukkelpop komen met nieuwe namen op de proppen. Zo maken de rockers van Placebo op vrijdag 21 augustus hun opwachting op de wei van Kiewit.
Placebo brengt op 8 juni een nieuw album "Battle for the sun" uit. De Britse groep scoort momenteel met de single "For what it's worth" op de radio. Placebo staat dit weekend ook op Pinkpop en begin juli op Rock Werchter.

Naast Placebo hebben MSTRKRFT, Ladyshawke, Luciano presents AEther, Ghinzu, Thursday, The Rifles, Gang Gang Dance, Bill Callahan, The Black Angels, Devotchka, Rival Schools en Eagles of Death Metal een plaats op de affiche gekregen.

Jong talent als La Roux, The Big Pink, The Gay Blades en The Virgins behoren ook tot de nieuwe namen. Pukkelpop vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus. Een overzicht van alle namen vindt u hier.