"Mannen die rijper zijn, zijn toffer"

Mama's Jasje viert zijn 20e verjaardag met een nieuw album. Peter Van Laet en Gunther Van Campenhout zijn opnieuw de studio ingedoken en hebben de cd "Morgen zal het anders zijn" opgenomen.
Op de cd staan nieuwe nummers en herwerkte versies van de eerste hits. "Veel mensen denken dat we een coverband zijn, maar we tonen aan dat dat niet zo is", aldus Van Campenhout.
Mama's Jasje brak begin de jaren 90 door met hits als "Zo ver weg", "Teken van leven" en "Doe het licht maar uit". Het nieuwe album klinkt heel hedendaags volgens Peter Van Laet. "We hebben geluisterd naar hedendaagse muziek. Ik denk dat Anouk en Coldplay hoorbaar zijn op deze cd."

Geena Lisa was onder de indruk tijdens de voorstelling van het album. "De arrangementen zijn heel tof en het nieuwe nummer dat ik net hoorde, klinkt heel verfrissend", aldus Geena Lisa.

Anja Daems van Radio 2 was ook gecharmeerd door het optreden van de band. "De mannen zijn iets rijper en dat is altijd toffer", zei ze. Het nieuwe album van Mama's Jasje ligt vrijdag in de winkelrekken.