Belle Perez in zee met manager Frans Bauer

Belle Perez heeft na meer dan 10 jaar de samenwerking met haar manager en producer Patrick Renier stopgezet. De zangeres gaat nu in zee met Hugo Foets, de Belgische manager van Frans Bauer. Ze wil graag doorbreken in Spanje en Zuid-Amerika.
Renier ontdekte Perez in 1997 tijdens een talentenjacht. Hij was verantwoordelijk voor hits als "Enamorada" en "El mundo bailando".
Renier en Perez gaan niet in ruzie uit elkaar. "Ik was wat uitgekeken op het management. Ik ben een muzikant, ik wil songs schrijven en in de studio bezig zijn", zegt Renier in Gazet van Antwerpen.

Perez wil doorbreken in Spanje en Zuid-Amerika. "Een eerste stap zet ik misschien maandag", zegt ze in de krant. "Dan treed ik in het Koninklijk Circus op als gast van David Bisbal, de eerste winnaar van het Spaanse "Idool"."