Indiase kindacteurs krijgen een huis

De twee Indiase kindacteurs uit "Slumdog millionaire" hebben op vraag van de regisseur en de producer van de film opnieuw een woning gevonden. De illegale sloppenwijk waar ze woonden, werd onlangs platgegooid.
De woningen van Rubina Ali (9) en Azharuddin Mohammed Ismael (10) in de sloppenwijk Gareeb Nagar werden samen met 23 andere hutten ontmanteld.

"We kochten een nieuw huis voor Azharuddin en de laatste details voor een woning voor Rubina worden nu in orde gebracht", zegt een woordvoerder van een Indiase liefdadigheidsinstelling die de  filmmakers oprichtten met een deel van de opbrengst van de film.

De twee kinderen werden als internationale sterren behandeld toen ze eind februari werden meegenomen naar Hollywood voor de uitreiking van de Oscars. "Slumdog millionaire" won er acht.