Demi Moore naar Londen voor Susan Boyle

Demi Moore is uitgenodigd om de finale van de Britse talentenjacht "Britain's got talent" bij te wonen. Moore is een supporter van Susan Boyle, de Britse huisvrouw die wereldbekend werd dankzij haar optreden tijdens de show.
Demi Moore werd via de microblog Twitter uitgenodigd door jurylid Amanda Holden. Moore zei dat ze zou komen als de bedenker van de show en jurylid, Simon Cowell, haar vlucht zou betalen.
Prompt bood Cowell de actrice vliegtuigtickets aan in eerste klasse. De actrice zal verblijven in een hotel in Dorchester.

Zaterdag vindt de finale plaats van "Britain's got talent". De winnaar krijgt een geldprijs van 115.000 euro en mag optreden in de Royal Variety Show.

Susan Boyle verbaasde tijdens de audities voor de show jury en publiek met haar vertolking van "I dreamed a dream" uit de musical "Les misérables".

Het filmpje van dat optreden werd meer dan 58 miljoen keer aangeklikt op de videowebsite YouTube. Actrice Demi Moore uitte zich meteen als fan en zei dat ze ontroerd was door het optreden.

lees ook