Jos wordt het uithangbord van fileleed

VOKA, het Vlaams netwerk van ondernemingen, lanceert een nieuwe campagne om aandacht te vragen voor het fileprobleem op de Brusselse Ring. Met Jos de Fileklos krijgt de dagelijkse gebruiker van de Ring een gezicht.
Jos is een wegenwerkpop die al een tijdje af en toe opduikt langs snel- en sluipwegen richting Brussel, vooral op plaatsen waar er regelmatig file is.

Net als vele andere automobilisten heeft hij een hekel aan aanschuiven in de file. Met een boodschap roept Jos automobilisten op om naar zijn profiel op de netwerksite Facebook te surfen. Wie wil, kan vriend worden en zijn verhaal doen.

Jos de Fileklos is een initiatief van VOKA, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Zonder vlotter verkeer kan Vlaams-Brabant zich niet verder economisch ontwikkelen, zegt VOKA.