Patrick Dewael wil al zijn "vrienden" leren kennen

Facebook is hot. Tot zover het goede nieuws. Facebook is ook oppervlakkig, zeggen sceptici. Facebookvrienden zijn geen echte vrienden. Niet zo bij Patrick Dewael...
Patrick Dewael (Open VLD) heeft net zoals zoveel andere politici ook een Facebookprofiel en dus ook vrienden, zo'n 3.000 intussen. En Dewael wil ze allemaal leren kennen! Want "Facebook is leuk maar creëert soms een afstand", staat op zijn profiel te lezen.

Daarom nodigt hij zijn vrienden uit op "Meet the faces of Patrick & Igor". "Igor en Patrick willen hun vrienden echt kennen, in levende lijve. Aarzel niet en kom zeker langs, zo kunnen we persoonlijk even kennismaken", luidt het in de uitnodiging.
Place to be is het café Au Phare op de Grote Markt in Tongeren. Café Au Phare, in Tongeren bekend als "de Phare", is volgens kenners uiterst geschikt voor een goed gesprek. Het glas bier kan u mooi onder de tafel schuiven, waardoor eens goed met uw vuist op tafel slaan (zoals het hoort bij een degelijke discussie of politiek debat) u geen natte tafel en dito hemd oplevert.

Oh ja, voor de niet-Limburgers onder u: de Igor in "Patrick & Igor" is Igor Philtjens, partijgenoot van Dewael, schepen in Alken en 3e opvolger voor het Vlaams Parlement. Een bezoekje aan zijn website leert ons dat Philtjens een jonge, sportieve vader is, die houdt van avontuurlijke reizen, graag in de tuin werkt en graag kookt. Hebt u het geluk tot de Facebookvrienden van Dewael te behoren en wilt u de twee heren wel eens persoonlijk leren kennen, dan weet u alvast waarover u een gesprek kan aanknopen. U wordt vrijdagnamiddag verwacht vanaf 16.30 uur.

lees ook