Frank Vandenbroucke verandert zijn familienaam

Frank Vandenbroucke gaat voortaan zonder "broucke" door het leven. Het SP.A-kopstuk heeft op zijn website plots tientallen alternatieve achternamen.
SP.A-politicus Frank Vandenbroucke werd in het verleden wellicht al eens verward met zijn fietsende naamgenoot. Maar die naamsverwarring behoort nu tot het verleden, want op de website van de SP.A'er is te lezen dat hij nu als Frank Vande door het leven gaat.

De "broucke" wordt vervangen door alles waar hij wil voor staan, van Frank "Vande dienstencheques" over Frank "Vande gelijke financiering" tot Frank "Vande brede school". De facebook-fanpagina van de politicus spreekt nu over "Facebook Vande Frank".

Kunt u nog volgen of bent u nog meer in de war door al die achternamen Vande Frank?

lees ook