Susan Boyle dreigt ermee af te haken voor finale

Susan Boyle, topfavoriete voor de show "Britain's got talent", heeft er mee gedreigd om af te haken voor de finale van de talentenjacht. "Ze is al meermaals in tranen uitgebarsten", zegt jurylid Piers Morgan. De BBC meent te weten dat de zangeres in afwachting van de finale zaterdagavond op een "veilige plaats" bij vrienden verblijft.
Boyle verbaasde vorige maand iedereen met haar deelname. De 48-jarige huisvrouw kon toen jury en publiek overtuigen van haar zangkwaliteiten.

Ze maakt een erg stuntelige entree bij haar eerste optreden maar bleek over een fenomenale stem te beschikken. De beelden van haar eerste optreden werden op YouTube meer dan 60 miljoen keer bekeken.
Boyle voelt sinds haar deelname aan "Britain's got talent" wel een enorme druk. Paparazzi kamperen dag en nacht voor haar deur, de tabloids hebben al talloze pagina's aan haar gewijd.

De Britse heeft er al mee gedreigd om zaterdag niet op te dagen voor de finale. "Ze was haar koffers al aan het pakken", zegt jurylid Piers Morgan. Hij heeft Boyle aangeraden om geen kranten meer te lezen of geen tv meer te kijken voor haar laatste optreden.

"Ze begint te beseffen dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik heb haar op het hart gedrukt dat de meeste kijkers nog altijd sympathie voor haar koesteren", legt Morgan uit.