Scarlett Johansson wordt gezicht van Mango

Scarlett Johansson (24) wordt het nieuwe gezicht van Mango. Het kledingmerk koos de actrice omdat ze "de ideale Mangovrouw" belichaamt die "chic, onafhankelijk en kosmopolitisch" is. Binnenkort zal Johansson in de campagne voor de herfst- en wintercollectie van 2009-2010 te zien zijn.
Johansson volgt Penélope Cruz (35, foto in tekst) op, met wie ze al samenspeelde in "Vicky Cristina Barcelona" van Woody Allen.

Mango koos de actrice "omdat ze de ideale Mangovrouw belichaamt, die chic, onafhankelijk en kosmopolitisch is." Johansson straalt "zelfverzekerdheid uit en blijft toch jong en speels", laat het bedrijf nog weten.

Cruz maakte vier seizoenen lang reclame voor Mango en heeft samen met haar zus Monica ook een collectie voor het merk getekend. Johansson zou voorlopig geen plannen hebben om zelf kleding te ontwerpen.