2.000 motorrijders voor het goede doel

Meer dan 2.000 motorrijders hebben gisteren deelgenomen aan de 12e motorrally "Indian Day, een evenement voor het goede doel met als vertrekpunt de luchtmachtbasis van Melsbroek.
De motorrijders werden ontvangen door de 15de Wing, een luchtmachteenheid die instaat voor transport. Daarna legden ze een parcours af van zo'n 200 kilometer richting de Antwerpse Kempen, om tot slot weer in de basis van Melsbroek aan te komen.

De opbrengst van deze rally gaat naar humanitaire organisaties  zoals de de Internationale Multiple Sclerose Organisatie (IMSO) in de MS-kliniek van Melsbroek, SOS kinderdorpen in Kisangani (DR Congo), waarvan Olympisch kampioene Kim Gevaert meter is, en naar het Nationaal Hulpfonds voor slachtoffers van het Belgische Vliegwezen (FONAVIBEL).

"Indian Day" dankt zijn naam aan het Sioux-stamhoofd dat het embleem is van de 15de Wing.