Bulgaarse deelnemer "Expeditie Robinson" dood

Moncho Vodnicharov (53), die deelnam aan de Bulgaarse versie van het programma "Expeditie Robinson", is tijdens de opnames op een Filipijns eiland overleden aan een hartaanval.
Hij stierf gisteren na afloop van een proef. Volgens twee artsen van de productie heeft hij een hartstilstand gekregen. Hij is ter plaatse overleden. Het is niet duidelijk aan welke proef hij net had deelgenomen.

Op hetzelfde eiland werden eerder al de Franse en de Israëlische versie van de realityreeks opgenomen. In het programma moet een groep deelnemers overleven op een verlaten eiland. Ze moeten zelf hun voedsel zoeken en ze moeten ook fysieke en mentale proeven uitvoeren.

Momenteel zijn de presentatoren Evi Hanssen en Eddy Zoëy voor 2BE bezig met de opnames van een nieuwe Vlaams-Nederlandse reeks. Vorig jaar overleed "Expeditie Robinson"-presentator Ernst-Paul Hasselbach tijdens de opnames van de realityreeks "71°Noord" in Noorwegen.