"Kill Bill"-sterren nemen afscheid van Carradine

Vierhonderd mensen hebben in Los Angeles afscheid genomen van acteur David Carradine. De "Kung fu"- en "Kill Bill"-ster werd dood aangetroffen op zijn hotelkamer in Bangkok.
Bij de vierhonderd aanwezigen op de uitvaartplechtigheid waren heel wat bekende gezichten. Onder anderen Jane Seymour (Dr. Quinn medicine woman), Tom Selleck (Magnum, P.I.), Daryl Hannah en Lucy Liu brachten een laatste groet. Hannah (foto) en Liu speelden mee in de "Kill Bill"-films.

Op de begrafenis was de pers niet uitgenodigd. Veiligheidsmensen hielden nauwkeurig in de gaten dat enkel genodigden de plechtigheid konden bijwonen.

Tijdens de uitvaart werd een foto van een lachende Carradine getoond. Er werd muziek van The Beatles en Beethoven gedraaid.

Carradine was in Bangkok voor de opnames van de film "Stretch". De 72-jarige acteur werd dood teruggevonden in de kleerkast van zijn hotelkamer. Hij was naakt en had een touw rond zijn nek. Er loopt een onderzoek naar de doodsoorzaak.