Alweer onzekerheid over Susan Boyle

Susan Boyle heeft gisteren afgehaakt voor twee concerten in de "Britain's got talent"-tour. Volgens haar woordvoerster moet "ze rusten na drie sensationele optredens", maar vanavond zou ze toch al opnieuw op het podium staan.
De concertreeks van "Britain's got talent" startte vrijdag. Boyle besliste pas op het laatste nippertje om deel te nemen. Vrijdag bracht de zangeres vlekkeloos de musicalnummers "I dreamed a dream" en "Memory", maar zaterdag leek ze over haar woorden te struikelen.
Boyle had zondag nog twee optredens in Manchester, maar ze stuurde haar kat. Ze verontschuldigde zich wel bij de organisatoren en fans. De "Britain's got talent"-tour loopt nog tot eind juni. Haar woordvoerster liet intussen al weten dat Boyle vanavond opnieuw op het podium zal staan in Glasgow.

Boyle brak door in de talentenjacht "Britain's got talent". Toen de Schotse huisvrouw aan de audities van het programma deelnam, had ze een slordig voorkomen en maakte ze niet veel indruk op de juryleden. Maar haar stem bleek fenomenaal. Boyle werd een hit op het internet. Na de finale van "Britain's got talent" belandde ze echter  in het ziekenhuis met uitputtingsverschijnselen.