Drugspanden opgerold in politiezone Montgomery

De lokale politie van de Brusselse zone Montgomery is erin geslaagd een aantal drugspanden op haar grondgebied op te rollen. Daarbij zijn drie verdachten opgepakt, van wie er een geseind stond omdat hij veroordeeld was tot acht jaar cel in een drugsdossier.
Het onderzoek begon enkele weken geleden toen de politie van de zone Montgomery enkele drugspanden op het spoor kwam. Enkele mensen zonder papieren zouden in de panden verblijven terwijl ze drugs verkochten voor de organisatie.

Bij huiszoekingen troffen de agenten 2 kilogram heroïne aan ter waarde van ongeveer 100.000 euro, cocaïne ter waarde van 5.000 euro, een nepwapen en verschillende valse documenten.

Drie verdachten die beschouwd worden als de leiders van de organisatie, werden in de boeien geslagen.