Hadise sleept prijzen in de wacht in Turkije

Hadise is vrijdagavond de grote winnares geworden van de Gouden Vlinder Awards. Dat zijn de meest prestigieuze media- en entertainmentprijzen in Turkije. De Vlaams-Turkse zangeres won in de categorieën "beste artieste" en "song van het jaar".
De prijsuitreiking werd rechtstreeks uitgezonden op Star TV. Hadise droeg een witte Valentino jurk en werd toegejuicht door een zeer enthousiast publiek en een heleboel bekende Turken.
In 2005 won Hadise ook al een Gouden Vlinder Award voor beste vrouwelijke nieuwkomer. Het slot van de Gouden Vlinder Awards kan je hier bekijken.

In mei nam Hadise voor Turkije deel aan het Eurovisiesongfestival (archieffoto). Ze strandde op een mooie 4e plaats met het nummer "Düm tek tek". Sinds vrijdag kan Hadise ook gevolgd worden via Twitter.