Het is "Geert Hoste beslist" geworden

Ruim 2.300 fans van Geert Hoste hebben 10.500 titels voorgesteld voor zijn nieuwe eindejaarsconference. Hoste koos uiteindelijk voor "Geert Hoste beslist".
Vorige maand deed Hoste naar goede gewoonte een oproep aan het grote publiek. Vele fans zochten inspiratie bij de politieke actualiteit. Zo werd "Geert Hoste detective" meerdere keren ingezonden. Ook oud-olympisch kampioen Fred Deburghgraeve stelde een titel voor: "Geert Hoste punt andere lijn".
Maar het is uiteindelijk Tom Hutsebauts voorstel, "Geert Hoste beslist", geworden. Hij krijgt gratis tickets voor een voorstelling van de cabaretier.

Vorig jaar lokte de eindejaarsconference "Geert Hoste regeert" 60.000 mensen naar de Vlaamse theaterzalen. De nieuwe theatertournee "Geert Hoste beslist" loopt van november tot december. De ticketverkoop start op 1 september.