Puppy overleeft spoelbeurt in toilet

De Britse peuter Daniel Blair heeft zijn puppy van een week oud bijna verdronken. De jongen wilde zijn nieuwe huisdier eens een flinke wasbeurt geven en zette het beestje in het toilet en spoelde door. De puppy zat urenlang vast in een afvoerbuis, maar overleefde uiteindelijk het avontuur.
De moeder van Daniel (foto rechts) vreesde het ergste toen ze hoorde wat haar zoontje had gedaan. Ze hoorde de pup huilen in de afvoerbuis en belde de brandweer, maar die konden niet bij het beestje komen, omdat het te ver in de buis zat.

Een medewerker van een loodgieterbedrijf wist met speciaal gereedschap de pup verder te duwen naar een afvoerput. Daar konden de brandweerlui het hondje bevrijden.

De pup maakte het goed. Na een nachtje bij de dierenarts kon hij weer naar huis. Het hondje hield aan zijn avontuur ook zijn naam over. Hij heet nu Dyno, naar het loodgieterbedrijf van zijn redder.

lees ook