Slachtoffer diefstal Geraardsbergen overleden

In het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst is de bejaarde vrouw overleden die eind vorige maand het slachtoffer werd van een gewelddadige diefstal in Geraardsbergen.
De64-jarige  vrouw werd voor haar huis aangevallen. Enkele jongeren sloegen en schopten haar en gingen aan de haal met haar handtas. Het slachtoffer raakte in een coma en stierf in de nacht van zondag op maandag.

Het voorval deed heel wat stof opwaaien. Meteen na de feiten werden vijf verdachten opgepakt, vier minderjarigen en een meerderjarige. Ze werden al snel vrijgelaten omdat ze niets met de zaak te maken hebben.

Kort nadien werden dan de effectieve daders opgepakt. Het gaat om een minderjarige en een meerderjarige uit Lessen. Nu het slachtoffer overleden is, worden ze vervolgd voor diefstal met geweld, met de dood tot gevolg.