Channel Zero drie keer in uitverkochte AB

Vorige week kondigde Channel Zero een eenmalig reünieconcert in de Ancienne Belgique in Brussel aan. Vandaag kwamen daar twee extra concerten bij. Alle concerten waren in een recordtempo (49 minuten) uitverkocht. "We zijn allemaal verrast", reageert Franky Desmet Vandamme.
Dat de drie concerten van de Belgische metalband zo snel uitverkocht waren, is niet verwonderlijk. Op Facebook heeft de recent opgerichte groep "We want a Channel Zero reunion concert" al meer dan 2.500 leden.
Toch wil zanger Franky Desmet Vandamme een echte comeback nog niet bevestigen. "We zijn allemaal verrast. We zullen alles nog eens bekijken, maar we gaan stap voor stap. Maar we hebben wel zin in die drie concerten."

Channel Zero staat nu ook in de korte lijst van Belgische bands die erin slagen de grote zaal van de AB drie dagen na elkaar uit te verkopen. Eerder slaagden ook al Ozark Henry, The Scabs, K's Choice en dEUS daarin.

De uitverkochte concerten van Channel Zero vinden plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 januari 2010.