Miguel Wiels en Axana Ceulemans keuren derde K3

Miguel Wiels, Axana Ceulemans en de Nederlandse presentatrice Patty Brard en choreograaf Marc Forno vormen de jury in het nieuwe tv-programma "K2 zoekt K3".
In "K2 zoekt K3" wordt een vervanger gezocht voor de blonde Kathleen Aerts die de meidengroep K3 verlaat. De zoektocht is van de zomer te volgen op Vtm en SBS.
In de jury zitten allemaal muziekkenners. Miguel Wiels (foto) is een bekende tekstschrijver (o.m. van K3), zat in het programma "De notenclub" en is de partner van Free Souffriau. Axana Ceulemans is choreografe en maakte ooit deel uit van Def Dames Dope.

Patty Brard is presentatrice in Nederland en zong in de jaren 70 bij Luv. Marc Forno is choreograaf en zat in de jury van het Nederlandse "So you wanna be a popstar".

Voor de audities van "K2 zoekt K3" hebben zich meer dan 4.000 kandidaten ingeschreven, onder wie zelfs al een tiental jongetjes. Kristel Verbeken en Karen Damen (de overgebleven K3's) volgen de audities op de voet. "Voor hen is het belangrijk dat het klikt met de nieuwe aanwinst in hun formatie", luidt het.