"Ik zal een beetje de aap uithangen"

Tanja Dexters heeft haar flink uit de kluiten gewassen champagneglas voorgesteld aan de pers. De voormalige Miss België zal een Dita Von Teese-achtige show opvoeren in de nieuwe zomerrevue "Music maestro" in 't Witte Paard in Blankenberge.
Tanja Dexters figureert deze zomer samen met onder anderen Jeroen Maes, Wanda Joosten, Dimitri Verhoeven en Myriam Bronzwaar in de zomerrevue van 't Witte Paard. De show "Music maestro" gaat in juli in première in Blankenberge.
"Ik zal een beetje de aap uithangen in het glas. Ik ben een grote fan van Von Teese en ga haar act nadoen, maar dan zonder het strippen", aldus Tanja Dexters.

Het wordt een drukke zomer voor Tanja Dexters. Ze combineert de show in 't Witte Paard met de promotie van de single van haar meidengroep Jameerah.

"Het zal een drukke zomer worden, maar de zomerrevue in 't Witte Paard en mijn werk voor Jameerah valt te combineren. De single van Jameerah is net uit en ik verwacht de grote drukte pas in september", besluit Dexters.