Kimberley Vlaeminck is even wereldnieuws

Met je foto op tientallen internationale websites, fanpagina's op facebook, duizenden resultaten via Google. Veel jonge meisjes dromen ervan, maar voor Kimberley Vlaeminck is het eerder een nachtmerrie.
Gisteren verschenen de foto's van Kimberley Vlaeminck voor het eerst in de Vlaamse pers. Het meisje wilde 3 sterretjes laten tatoeëren naast haar ogen, maar viel naar eigen zeggen in slaap. Toen ze wakker werd stonden er 56 sterren op haar gezicht.

Het vreemde verhaal werd meteen opgepikt door verschillende nieuwswebsites en in geen tijd was de 18-jarige beroemd.

Na de middag werd het verhaal zelfs opgepikt door de internationale pers. Zo verscheen de foto van Kimberley op de websites van de BBC, The Daily Mail, The Sun, Bild en Corriere della Sera, maar ook op websites uit Rusland, India en China.

Kimberley vertelde haar verhaal gisteren aan enkele Belgische tv-zenders, maar ook de buitenlandse pers wil haar nu graag interviewen.

Wie haar naam zoekt op Google krijgt vandaag al bijna 30.000 links. Op de populaire netwerksite Facebook zijn al 3 fangroepen opgericht voor het meisje: de grootste heeft al 5.000 leden.

Kimberley Vlaeminck zelf kreeg gisteren goed nieuws van de uitbater van Tattoo Box uit Kortrijk. De man zal de sterretjes op eigen kosten verwijderen. Het meisje heeft al gezegd dat ze de sterretjes boven haar ogen wel wil behouden.