"Sterrenmeisje is geen stunt van MNM"

De VRT ontkent formeel dat de ervaringen van het "sterrenmeisje" Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk een mediastunt zijn van radiozender MNM. De website clint.be legde eerder op dag de link tussen het meisje en MNM.
Kimberley Vlaeminck domineert al enkele dagen de binnen- en buitenlandse media met haar opmerkelijke verhaal. Het 18-jarige meisje beweert dat een tatoeëerder 56 sterren op haar gezicht aanbracht, terwijl ze er drie had gevraagd.

Clint.be vindt het opmerkelijk dat marketingbureau Famous een dag nadat het nieuws bekend werd een website publiceerde waarop iedereen zijn eigen foto kan "kimberlizen". Famous werkte ook mee aan de lancering van MNM en bovendien heeft de zender een ster in zijn logo.

"Kimberley Vlaeminck is vrijdag te gast bij Peter Van de Veire en zal daar hopelijk de waarheid vertellen. Wat ik formeel kan bevestigen is dat het géén stunt is van de VRT", zegt woordvoerder Bjorn Verdoodt.

De oom van Kimberley Vlaeminck was donderdag al even te horen op MNM en verklaarde dat het meisje aan het hele verhaal zelfmoordneigingen heeft overgehouden.