"Met wie ? Zonder twijfel met Carla Bruni"

De Amerikaanse filmmaker Woody Allen heeft zijn oog laten vallen op de Frane first lady Carla Bruni. Hij ziet in haar een charismatische actrice en zou haar graag strikken voor een rol in een van zijn films.
Woody Allen is in Parijs voor de voorstelling van zijn nieuwe film "Whatever works". Een journalist vroeg Allen welke sterke persoonlijkheid hij graag in een hoofdrol in een van zijn films zou willen hebben.

"Zonder twijfel Carla Bruni. Ik weet zeker dat ze heel goed zou zijn. Ze heeft charisma en is een artieste. Ik zou haar op veel verschillende manieren kunnen inzetten", antwoordde Woody Allen.

Carla Bruni speelde haar eerste en enige filmrol ooit in "Prêt-à-porter", een satire over de mode-industrie van de Amerikaanse cineast Robert Altman. Ze speelde zichzelf in de film.

Als Bruni filmplannen zou hebben, kan ze altijd terecht bij haar oudere zus Valeria Bruni Tedeschi. Valeria Bruni Tedeschi acteerde al in meer dan 50 films, onder meer in "5x2" van François Ozon en "Munich" van Steven Spielberg.