Michel Follet gaat opnieuw presenteren

Michel Follet presenteert vanaf maandag 6 juli het ochtendprogramma bij JOE fm. Hij vervangt tijdens de zomervakantie het vaste ochtendduo Raf Van Brussel en Alexandra Potvin. Het is voor het eerst in 5 jaar dat Follet een vaste presentatieopdracht heeft.
Follet presenteerde op 16 mei nog de Eurovisie Top 60 bij JOE fm en komt nu dus terug. "Iedereen kent Michel natuurlijk. Hij is een van de bekendste radiomakers van Vlaanderen en hij is een vertrouwde stem. Bovendien vervang je Raf & Alexandra niet door eender wie, maar wel door een echte vakman, en dat is Michel", zegt programmadirecteur Bert Geenen.

Ook Follet is blij met de nieuwe uitdaging. "De radiomicrobe is toch altijd blijven kriebelen. Met JOE is er nu eindelijk een project waar ik volop in geloof en ik ben hen dan ook dankbaar voor de kans die ze me gunnen."

In het verleden was Follet presentator bij onder meer bij Radio Donna, Radio 2 en Radio Mango.