Noel Gallagher noemt zijn fans "brutaal"

Zo'n 20.000 fans hebben hun geld teruggevraagd na een concert van Oasis in Manchester. Door een technische storing moest de band het concert een halfuur stilleggen. Noel Gallagher beloofde dat toeschouwers hun geld zouden terugkrijgen. Hij geloofde echter niet dat er zo'n massa dat zou doen.
Het concert van Oasis in Heaton Park in Manchester lokte 70.000 mensen. Fans legden ongeveer 52 euro neer voor het optreden.

Maar door een technische storing moest het concert met een halfuur worden stilgelegd. Zanger Noel Gallagher beloofde dat iedereen zijn geld zou terugkrijgen maar heel wat fans namen dat nogal letterlijk.

"Zijn jullie nu oprecht ontgoocheld", schrijft Gallagher op zijn blog. Hij noemt diegenen die geld durven terugvragen "brutaal". Mocht elke toeschouwer van in Manchester zijn ticket terugbetaald willen zien, dan zou dat Oasis zo'n 3,6 miljoen euro kosten.

lees ook