Weer bejaarde gewond na handtasdiefstal

In Ninove is een bejaarde vrouw zwaargewond geraakt toen ze het slachtoffer werd van een handtasdiefstal. 4 jongeren wilden aan de haal gaan met haar handtas, maar de vrouw verdedigde zich en werd een tijdje meegesleurd.
De vrouw raakte zwaargewond aan haar hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Ze is niet in levensgevaar.

De daders konden snel worden opgepakt door de politie. Een minderjarige werd doorverwezen naar het parket van Brussel. De 3 anderen werden ter beschikking gesteld van het parket van Oudenaarde, maar moesten worden vrijgelaten omdat er geen plaatsen vrij waren in een jeugdinstelling.

Het verhaal doet denken aan dat van een vrouw uit Geraardsbergen. Die werd een maand geleden overvallen en daarbij ook geslagen en gestampt. Ze overleed van de week aan haar verwondingen.