Belgische vermist in Spaanse Pyreneeën

Zondag is een Waalse vrouw van 48 verdwenen in de Spaanse Pyreneeën, in de buurt van Colungo. Tijdens een wandeling in de streek besloot de vrouw eerder naar huis te gaan, zonder haar man en kinderen.
Toen die 's avonds van hun wandeling terugkwamen bij hun appartement in Colungo, bleek dat de vrouw nooit aangekomen was. Het gezin waarschuwde daarop de politie, die nog diezelfde avond op onderzoek uitging.

De volgende dag schakelde de politie een helikopter en speurhonden in. Ook dinsdag werd massaal naar de vrouw gezocht. De politie had extra manschappen opgetrommeld en zocht de streek waarin ze was verdwenen volledig af.

Voorlopig is deze grootscheepse reddingsactie echter op niks uitgedraaid. De familie van de vrouw is erg bezorgd, maar geeft de hoop nog niet op. Ook de politie gaat door met zoeken.

Meest gelezen