Drie doden bij een ongeval op de E411

Op de E411 Namen-Brussel zijn vanmiddag bij een zwaar verkeersongeval ter hoogte van Overijse drie doden gevallen. Eén persoon raakte levensgevaarlijk gewond en drie anderen zouden lichtgewond zijn. Door het ongeval was de snelweg in de richting van Brussel volledig versperd.
Kort voor 17.00 uur ging een lichte vrachtwagen die in de richting van Namen reed, door een nog onbekende oorzaak door de middenberm en kwam op de rijbaan naar Brussel terecht. Daar botste hij tegen een andere bestelwagen en een kleine personenwagen. 
Bij de klap lieten drie mensen het leven. Eén persoon raakte zwaargewond en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Vier anderen kwamen ervan af met lichte verwondingen.

Door het ongeval was de snelweg urenlang in de richting van Brussel volledig versperd. De opritten in Rosière, Bièrges en Waver waren afgesloten en het verkeer moest de snelweg verlaten in Bièrges. Op de Brusselse binnenring en op de E411 richting Namen stonden lange files.