Is er een derde "Bridget Jones"-film in de maak?

Na "Bridget Jones'Diary" en "The Edge of Reason" komt er waarschijnlijk een derde "Bridget Jones"-film in de zalen uit. Die zal Jones tonen als prille veertiger, terwijl ze pogingen doet om kinderen te krijgen. Het is nog niet zeker of Renee Zellweger haar oude rol weer zal willen opnemen.
Dàt er een derde "Bridget Jones"-film in de maak is, lijkt vast te staan, maar het is nog onduidelijk wie er zal meespelen. Er is ook nog geen schrijver of regisseur gevonden.

De nieuwe film zou gebaseerd zijn op enkele fictieve columns van schrijfster Helen Fielding, die ze in 2005 en 2006 schreef voor The Independent. Daarin wordt Jones opgevoerd als een prille veertiger met een kinderwens.

Zellweger werd vorig jaar zelf veertig. Ze kreeg een oscarnominatie voor haar eerste rol in de "Bridget Jones"-film. De twee romantische komedies hadden wereldwijd groot succes.