Roken kan je leven helemaal ruïneren

De Amerikaanse roker Josh Muszynski zal zijn aankoop van een pakje sigaretten in een tankstation niet gauw vergeten. De onfortuinlijke Muszynski betaalde zijn rookwaar met zijn kredietkaart. Door een of andere technische fout werd er meer dan 23 biljard dollar van zijn rekening gecrediteerd.
Vandaag kan Josh Muszynski met het voorval lachen, maar toen hij zijn rekeningsaldo zag, lachte de jonge Amerikaan groen. Zijn rekening stond voor meer dan 23 biljard dollar (23.148.855.308.184.500 dollar of 16.401.516.870.927.584 euro) in het rood.

De bank van de gedupeerde roker corrigeerde de fout nadat Josh Muszynski zijn ongenoegen had geuit over zijn fout gefactureerde aankoop.

"Ik dacht dat iemand Europa had gekocht met mijn kredietkaart. Het zou generaties duren vooraleer die schuld afgelost zou kunnen worden", aldus Muszynski.

De Amerikaan heeft geen verklaring gekregen van zijn financiële instelling. Het hele voorval heeft Josh Muszynski wel overtuigd om te stoppen met roken. "Roken kost me handenvol geld, het wordt tijd dat ik stop met die ongezonde gewoonte", besluit Muszynski.

lees ook

    Meest gelezen