Sporty Spice duikt weer de studio in

Melanie C, ten tijde van de Spice Girls bekend als "Sporty Spice", is begonnen met de opnames van een nieuwe soloplaat. Het zal haar vijfde soloalbum worden, na de plaat "This time" in 2007. In februari is ze nog bevallen van een dochtertje, Scarlett.
Melanie C(Chisholm) ging ten tijde van de Spice Girls door het leven als "Sporty spice", vanwege haar sportieve looks en kledij. De Spice Girls waren vooral populair tussen 1996 en 2001. De groep is nog altijd de bestverkopende meidengroep ooit.

Na een reeks reünieconcerten gaf het vijftal, dat inmiddels gereduceerd was tot een viertal, er definitief de brui aan. Sindsdien is Melanie C de enige die er echt in geslaagd is om een solocarrière uit te bouwen.

Melanie C is in februari bevallen van een dochtertje Scarlett. Haar vorige plaat, "This time", bleef in eigen land steken op de 57e plaats, maar deed het daarbuiten wel goed.