Bluesfestival Peer al over 20.000 bezoekers

Het Belgian Rhythm & Blues Festival, kortweg het Bluesfestival in Peer, heeft het voorbije weekend al meer dan 20.000 festivalgangers verwelkomd. De organisatoren verwachten nog meer bezoekers, want maandag is er een extra festivaldag met de hitmachine John Fogerty.
"We gaan, met maandag erbij, zeker de kaap van 25.000 bezoekers overschrijden. Het hele festival ademt een heel positieve en gezellige sfeer uit. Het festival heeft een goed programma en ondanks de mindere voorspellingen hebben we goed weer gekregen", zegt Jan Meurs van de organisatie.

Dit jaar was het voor de organisatoren de 25e editie en daarom werd er maandag een extra festivaldag toegevoegd.

John Fogerty zal dan optreden. Hij raakte bekend als frontman van de rockgroep Creedence Clearwater Revival (CCR) en scoorde hits met "Rockin'all over the world", "Bad moon rising" en "Who'll stop the rain".