Getouwtrek rond kinderen Jackson

Het getouwtrek rond de kinderen van de op 25 juni overleden Michael Jackson blijft voortduren. Nu al wordt het hoederecht opgeëist door twee partijen, door Jackson's ex-vrouw Debbie Rowe en zijn moeder Katherine Jackson. Nu mengt ook de omstreden dermatoloog van Jackson zich in het debat. Volgens de tabloid The Daily Mirror is hij de "biologische vader" van zeker twee kinderen.
Na het onverwachte overlijden van de koning van de popmuziek heeft de rechtbank het hoederecht over Prince Michael (12) en Paris (11) voorlopig toegewezen aan Katherine Jackson, de moeder van de zanger (zie foto).

De twee zijn de biologische kinderen van Debbie Rowe, met wie Jackson korte tijd gehuwd is geweest. Jackson heeft ook nog een derde kind, hem geschonken door een onbekende draagmoeder.

Nu beweert de dermatoloog van Jackson, Arnold Klein, dat hij de vader is van de kinderen, via kunstmatige inseminatie.De 64-jarige arts werd door de kinderen steevast aangesproken als "oom Arnie".

Michael Jackson heeft zijn kinderen een fortuin van een half miljard dollar nagelaten.