Goudvissen gaan niet graag op hotel

Een hotel voor goudvissen? Jawel, het bestaat. De luchthaven Schiphol heeft er één, maar het heeft nog niet echt succes...

In juni opende op de luchthaven van Schiphol, in Nederland, een heus goudvissenhotel zijn deuren. Maar goudvissen blijken niet graag op hotel te gaan, het goudvissenhotel wacht nog steeds op zijn eerste gast.

Niet elke vis kan er zomaar "inchecken". Alleen reizigers die hun vakantie via het reusbureau D-reizen hebben geboekt, mogen er hun huisdier afgeven. De vis krijgt dan een eigen aquarium achter de schermen van de luchthaven. Na de reis kunnen de baasjes hun vis opnieuw mee naar huis nemen.

Ondanks het povere succes liet een woordvoerster weten dat het "hotel" openblijft. Mochten er toch nog geïnteresseerden opduiken, dan kunnen ze nog tot eind september hun vis een onvergetelijke tijd bezorgen.

Gun uw goudvis ook zijn vakantie...

lees ook