Gsm dobbert vier dagen op zee

In Taiwan heeft een man die tijdens het snorkelen zijn gsm was verloren, die na vier dagen ongeschonden teruggekregen.
Vergeet de klassieke verhaaltjes over een boodschap in een fles die ergens op zee te water wordt gelaten om dan dagen of weken later ergens aan te spoelen en iemand anders te bereiken. Er bestaat een moderne opvolger.

In Taiwan ging een man snorkelen in de buurt van de stad Keelung. Toen hij terugkeerde, merkte hij dat hij zijn gsm kwijt was. Hij had alle hoop om de gsm terug te vinden al opgegeven, toen hij vier dagen later onverwacht het kleinood terugkreeg.

Het mobieltje was 37 kilometer van de plaats van het snorkelen aangespoeld in een natuurpark. Een parkwachter viste het ding op, spoorde de eigenaar op en stuurde het terug naar de "afzender". De gsm werkte naar verluidt nog perfect.

lees ook