Mama Jackson voedt de kinderen op

De drie kinderen van Michael Jackson zullen onder de hoede van hun grootmoeder, de 79-jarige Katherine Jackson, opgroeien. Een rechter in Los Angeles heeft daarover vandaag een uitspraak gedaan.
De familie van Michael Jackson en de moeder van de twee oudste kinderen van de popster, Debbie Rowe, hadden vorige week al een overeenkomst bereikt over het hoederecht. De rechter in Los Angeles heeft nu zijn zegen gegeven. 
De 79-jarige Katherine Jackson zal maandelijks een som geld krijgen uit het nalatenschap van Michael Jackson om de kinderen op te voeden.

Debbie Rowe gaf het hoederecht over haar kinderen op in 1999, nadat ze was gescheiden van Michael Jackson. Rowe heeft in de rechtbank bezoekrecht toegewezen gekregen. De naam van de moeder van de jongste zoon van Michael Jackson is niet bekend.

Michael Jackson had 3 kinderen: Prince Michael 1 (12) Paris (11) en Prince Michael 2 (7). Hij overleed op 25 juni aan de gevolgen van hartstilstand. De resultaten van de autopsie op zijn lichaam zouden deze week bekendgemaakt worden.