Vermoeide Hallyday blijft in ziekenhuis

Johnny Hallyday (66) moet langer in het ziekenhuis blijven dan verwacht om verder uit te rusten. Vorige week woensdag werd de Franse rocker opgenomen in het ziekenhuis omdat hij een halve week eerder zijn heup bezeerd had bij een zware val op zijn jacht.
"De resultaten van de onderzoeken waren allemaal bevredigend, maar de artsen vinden het nodig om Johnny nog 4 dagen extra in het ziekenhuis te houden omdat hij vermoeid is", laat zijn producer Jean-Claude Camus weten.
Hallyday verblijft in het Amerikaanse ziekenhuis van Neuilly bij Parijs. Normaal gezien mocht hij vandaag het ziekenhuis al verlaten. Hallyday moet nog een 50-tal concerten van zijn afscheidstournee "Tour 66" afwerken en daarom werd hij nog eens volledig onderzocht.

In 1983 onderging de rocker al eens een heupoperatie.