Wendy Van Wanten blikt terug in een boek

Iris Vandekerckhove viert haar 50e verjaardag en de 20e verjaardag van haar alter ego Wendy Van Wanten met een boek. "Kijk eens diep in mijn ogen" is de titel van de biografie.
Op dit ogenblik legt Iris Vandekerckhove de laatste hand aan het boek. "Ik vertel mijn verhaal, met de ups en downs", aldus Vandekerckhove.
Volgens de mediafiguur beantwoordt het boek heel wat vragen over haar leven. Ze wil haar fans ook nog eens duidelijk uitleggen dat er een onderscheid moet gemaakt worden tussen Wendy en Iris. "Er is wel degelijk een verschil tussen Wendy Van Wanten en Iris Vandekerckhove. Iedereen mag dat te weten komen", zegt ze in Oostende.

Volgens de nieuwe manager van Wendy Van Wanten geeft het boek heel wat antwoorden. "Op sommige vragen krijgt de lezer misschien geen antwoord, maar dan is de boodschap: lees tussen de regels", zegt Frank Arkesteyn.

Over de vader van Clement wou Vandekerckhove het volgende kwijt. "Ik moet daar geen antwoord op geven. Frans is al drie jaar dag in dag uit de vader van Clement. Clement is blij met zijn papa die er elke dag is", klinkt het.