"Zware bevalling, maar een mooie baby"

Regisseur Jan Verheyen heeft de opnames van de politiethriller "Dossier K" afgerond. De cast en crew van de filmproductie hebben donderdagnacht de 51e en laatste draaidag afgewerkt in een villa in Keerbergen.
Donderdagnacht zijn de laatste opnames gefilmd voor "Dossier K". De laatste draaidagen waren bijzonder vermoeiend voor de cast en crew, want er werd voortdurend 's nachts gefilmd.
"Je gaat om zes uur naar huis en met dit warme weer slaap je tot twaalf uur. Als je dan een aantal nachten door moet doen, dan merk je dat je alle kracht verliest", merkt Koen De Bouw op op de set in Keerbergen.

"Dossier K" is net als "De zaak Alzheimer" van Erik Van Looy gebaseerd op een boek van Jef Geeraerts. Koen De Bouw en Werner De Smedt vertolken opnieuw de hoofdrollen van inspecteurs Vincke en Verstuyft.

Regisseur Jan Verheyen kijkt met vertrouwen de première van zijn film tegemoet. "We moeten eerlijk zijn. Het was een zware bevalling, maar dat levert dikwijls een heel mooi kindje op", aldus Verheyen over de voorbije draaiperiode. Nu kan hij in de montagekamer zijn film afwerken. "Dossier K" gaat op 9 december in première.