Flip Kowlier scoort met harmonie in Dranouter

In het West-Vlaamse Dranouter is de 35e editie van het Dranouter Folkfestival van start gegaan. Vrijdag stonden onder anderen Flip Kowlier, Richard Thompson en K's Choice op het podium.
Flip Kowlier had voor de gelegenheid een harmonie met 80 muzikanten meegebracht naar Dranouter. "Ik heb ook even in een fanfare gespeeld toen ik jong was, maar zodra ik een kostuum moest aantrekken, ben ik gestopt", klonk het.

De Britse folkmuzikant Richard Thompson stond ook op het podium in Dranouter. "Bij andere festivals krijg je de indruk dat alles om het commerciële draait. Hier zijn het echte muziekliefhebbers", aldus Thompson.

Sarah en Geert Bettens hebben hun band K's Choice nieuw leven ingeblazen. De groep gaf een exclusief concert op het  festival. K's Choice trekt binnenkort naar de studio om een nieuw album op te nemen.