Met de hond naar het openluchtzwembad

Niet alleen mensen zoeken afkoeling bij het warme weer, ook honden kunnen best wat afkoeling gebruiken. Voor de trouwe viervoeter is er in Rome een openluchtzwembad voor honden beschikbaar.
Het openluchtzwembad zorgt nu al dagenlang voor een enorme toeloop in Rome, zo schrijft de Romeinse krant "La Repubblica".

Aan de Tiber, nabij Ponte Milivo kunnen de dieren in een zwembad van 50 centimeter diep afkoeling zoeken, een douche nemen, spelen en eten krijgen. De baasjes en de bazinnetjes van de honden kunnen ondertussen genieten van een aperitief of uitrusten in een ligstoel.

Na een maand hebben al 2.700 viervoeters gebruik gemaakt van het bad aan de rand van het historische centrum van Rome. Voor de honden moet een toegangsprijs betaald worden, maar de eigenaars mogen gratis binnen.

lees ook