"Kamer" in luxeresort kost 19 dollar

Een luxueus vakantieresort in de Amerikaanse stad San Diego biedt kamers aan voor slechts 19 dollar per nacht. Aan die prijs moet je wel in een tent slapen.
De Rancho Bernardo Inn is een luxueus resort en kan uitpakken met drie zwembaden, een spa en een golfparcours. De prijs voor een overnachting bedraagt gemiddeld meer dan 200 dollar per kamer.

Maar ook bij dit luxehotel slaat de crisis toe. Daar heeft het management iets op bedacht. Van 16 tot en met 31 augustus kunnen gasten een "Survivor Package" boeken. Volgens het principe van dat overlevingspakket wordt de prijs lager met elk voordeel dat je laat vallen.

Voor 19 dollar geven gasten het ontbijt op, de airconditioning, de lichten, lakens en zelfs het bed. Het personeel zal de matras en het hoofdeinde van het bed uit de kamer halen en een kleine tent in de plaats zetten. Gasten moeten ook hun eigen toiletpapier meebrengen.

John Gates, manager van de Rancho Bernardo Inn, hoopt dat mensen die het overlevingspakket uitproberen later zullen terugkomen voor een verblijf met alles erop en eraan.

lees ook