OAS stuurt bemiddelaars naar Honduras

De Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) stuurt begin volgende week een delegatie van ministers van Buitenlandse Zaken naar Honduras. Die moeten een uitweg proberen te vinden voor de crisis in het land, na de staatsgreep van eind juni.
Toen werd president Manuel Zelaya (foto) het land uitgezet en vervangen door Roberto Micheletti. Tot nu toe heeft iedere verzoeningspoging gefaald.

De ministers zullen proberen het voorstel van de Costa Ricaanse president Oscar Arias door te drukken. Dat houdt in dat Zelaya terugkomt naar Honduras en dat de plegers van de staatsgreep amnestie krijgen. Tegelijk zouden er vervroegde verkiezingen komen.
404 Resource at '/vrtnws/nl/error/404.sdi.html' not found: No resource found

Resource at '/vrtnws/nl/error/404.sdi.html' not found: No resource found

Cannot serve request to /vrtnws/nl/error/404.sdi.html on this server


Apache Sling